Pokoj pre nás a naše deti

 

Ak máte doma dieťa, ktoré v noci býva nepokojné a často sa budí, rád by som s Vami zdieľal jeden veľmi účinný prostriedok, ako mu pokoj do jeho života opäť priniesť. Opíšem postup samotný, lebo ten je podstatný. Princípy, na ktorých funguje, sú isto všetkým mojim priateľom, aktívnym tvorcom reality, zrozumiteľné a ostatným si dovoľujem dať do pozornosti zvyšné články na tejto stránke, kde je o tom napísané oveľa viac. Takže, poďme na to.

Nepokoj dieťaťa, či už nočný, alebo denný, býva spôsobený viacerými faktormi. Jeden z nich zohľadníme práve pri našom znovuobnovení harmónie. Prosím, aby danú činnosť vykonala vždy matka dieťaťa, prípadne spolu s otcom, ak je ochotný sa procesu zúčastniť bez výhrad a s porozumením, že ide konať niečo prospešné a zmysluplné. (veľmi dôležité, ak to má mať zmysel) A teraz už proces samotný.

Ak máte doma akúkoľvek sklenenú nádobu, zoberte si ju, prosím, ako pomôcku. Je dôležité, aby osoba, teda mama, alebo tatino, ktorá ide proces vykonať, sa venoval pred ním niekoľko desiatok minút niečomu, čo jej navodí v „duši“ kľud. Prosím, rozhodnite sami za seba, čo to bude, lebo v tomto smere neexistuje žiadna univerzálnosť. (počúvanie relaxačnej hudby, rozjímanie, prechádzka, hra s domácim miláčikom..atď) Následne, keď sa vo Vás rozhostí „ticho pandy“ :) , choďte do izby, kde Vaše dieťa obvykle v noci spáva a položte na jeho nočný stolík danú sklenenú nádobu hore dnom. Položte na ňu svoje ruky a vnímajte ako teplo z Vašich rúk zohrieva povrch nádoby. Tepelná energia Vášho tela sa postupne dostáva do priestoru, ktorý ste nádobou pokryli. Uvedomte si, akoby sa kus Vášho „ja“ oddelilo od Vás a stalo sa súčasťou vnútra nádoby. V tomto momente vnímate pokoj, ktorý ste si predtým navodili a kľudne mu dajte i nejakú konkrétnu formu, či tvar, ktorý si predstavte pod Vašimi rukami v nádobe. Minútu, dve, či tri, ale kľudne i dlhšie, jednoducho toľko, koľko ste schopní, venujte pozornosť danému „tvaru“ pokoja a vnímate, ako ho „napájate“ svojim pocitmi.

Keď Vám to už prestane byť „pohodlné“, ruky od nádoby odnímte a celý proces tým ukončite. To je všetko, nič viac netreba robiť. Nádobu z miestnosti kľudne už vráťte na jej pôvodné miesto do kuchynskej linky. :) V náväznosti na reakciu Vášho dieťaťa, teda, aký bude mať spánok v ten večer po Vašom „čarovaní“, môžete proces v nasledujúce dni i zopakovať. Prosím, urobte to takto jednoducho a nič „navyše“ do daného procesu nepridávajte. Ak mi len trocha dôverujete, verte, že viem, prečo Vás o to prosím. Ručím Vám, že tak málo dáte a tak veľa dostanete. Odmenou Vám bude opätovný pokoj a kľud v dušičke Vášho dieťatka, keď sa odoberie do postieľky, lebo mesiačik už svieti, ako i vo všetky dni potom.

Dobrú noc, milé dospelé deti....:)

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie