Technika pozdravu duše

TECHNIKA POZDRAVU DUŠE

Bez ohľadu na to, či „operačný systém“ človeka nazývame dušou, duchom, životnou energiou, alebo vedomím, každý z nás vníma, že „hárdver“ nášho tela v sebe skutočne nesie akúsi esenciálnu podstatu, ktorá používa ľudské telo na fyzickú demonštráciu jeho prítomnosti. No a práve toto poznanie dokáže dať nášmu spoločenskému spolunažívaniu iný, ako len existenciálny rozmer. A dokonca sa to dá i akosi „technicky“ využiť pre vytvorenie radostnejšej formy nášho bytia. Ako? Takto.

V našom každodennom živote prichádzame do kontaktu s veľa ľuďmi. Stretávame ich len tak na ulici, míňajúc ich bez ďalšieho povšimnutia, prípadne s nimi i nadväzujeme rozhovory. Bez ohľadu na to, čo je ich príčinou, práve verbálna komunikácia sa pre nás často stáva faktorom, ktorý dokáže rozhodnúť o kvalite našich dní. A práve tu máme veľký priestor ako uplatniť poznanie, o ktorom som písal na začiatku článku.

Takže, predtým, ako s kýmkoľvek vstúpime do aktu rozhovoru, na niekoľko sekúnd nahliadnime na daného človeka ako na „dušu, ducha, životnú energiu, či vedomie“, ktoré je v tele nášho komunikačného partnera „oblečené“. Vyšlime smerom k jeho energetickej podstate bytia krátke a usmievavé „ahoj“, ako by sme ho poslali niekde z oblasti Vašej hrude, smerom k jeho hrudi. V tej chvíli obnovujeme totiž „most“, cez ktorý sa „pozdravia a spoja“ najskôr naše „energetické ja“, ktorých prítomnosť v ľudskom tele zapríčinila často ich dočasnú „slepotu“ a navodila pocit oddelenosti. Následne už bude klasický rozhovor prebiehať v takom duchu, ako by sme sa nazvájom poznali už dlhší čas. A keďže sa to zväčša takto nedeje, teda, že sa rozprávajú len naše telá a nie aj naše duše, následkom je kondícia vzťahov na tomto krásnom svete, ktorá môže mať úplne iné parametre, ak opäť spolu spojíme, čo nikdy oddelené nebolo, ale na čoho existenciu sme akosi zabudli.

Toto je sieťový marketing duší, kvôli ktorému nemusíme ísť na internet a jeho benefity pocítime už pri prvom „ahoj“, ktorým sa naše energetické ja pozdravia. O ďalších dopadoch takéhoto opätovného „zosieťovania“ sa nemusím, hádam, ďalej ani rozpisovať. A len pre zaujímavosť, takto nemusíme pozdraviť len tých, s ktorými sa ideme rozprávať, ale aj tie anonymné ľudské bytosti, ktoré len tak stretávame na ulici, či do ktorých narážame nákupnými košíkmi v novodobých super-hyper-marketových chrámoch našej doby.

Uvidíte, že sa na okamih energetického pozdravu všetko akosi spomalí, a že celkom isto sa rozsvietia aj také čudné plamene v našich očiach, lebo ak sa svieti v duši, svieti sa aj v jej oknách. A dokonca sa môžeme takto i uzdraviť. J

Majte nasledujúce dni plné darčekov, jedla, pitia, rozprávok, radosti, či veselosti, presne tak ako si to prajete, len hlavne pritom majte rozsvietené tam doma, vo svojom srdci a svieťte na cestu aj nám ostatným, lebo potom už nebude na Zemi nikdy tma. 

DOSVIETENIA, priatelia, kedykoľvek a dovidenia v budúcom roku. :)

Kristián Tino Beňo